Pole rażenia - eksplozja - Final Form
+2
Soma
Xanas
6 posters
- Xanas
- Liczba postów : 610
Data rejestracji : 31/10/2012
Identification Number
HP:
(1127/1500)
KI:
(0/0)
Pole rażenia - eksplozja - Final Form
Nie Sty 22, 2017 11:01 pm
Hejka naklejka.
Dobiłem do momentu gdy moja postać po 5 latach może dokonać transformacji na final form.
Chciałbym to zrobić z przytupem a jak pamiętam bleh dyskusję i sapanie się o zniszczeniu miasta na vegecie na chacie (siema kuro) to wolę zyskać tu oficjalne zgody lub nie zgody od większości mg.
No wiec tak.
przemiana na final form często wiązała się z dużą siłą rażenia wybuchu mocy dookoła i niszczeniem wszystkich obiektów, a jako że moja postać jest w akademii na Vegecie to pytanie jest:
"Czy mogę zniszczyć akademię w wyniku wybuchu mocy przy przejściu na Final Form?" Będzie się to wiązało tylko tym że mg którzy prowadza komuś wątek w akademii będą miały dodatkowe atrakcje, a dodatko na pewien czas będzie dopisek "zniszczone" bo to normalne że akademie kiedyś się odbuduje.
Widze tutaj plusy dla siebie (fajna akcja, plus miły dodatek do final form) , oraz dla innych (dodatkowe atrakcje jak akademia zacznie się walić na ich oczach.
Dodajmy trochę zniszczen do tego pięknego, niczym nie zmąconego pbfa!
No to czekam na odp.
Dobiłem do momentu gdy moja postać po 5 latach może dokonać transformacji na final form.
Chciałbym to zrobić z przytupem a jak pamiętam bleh dyskusję i sapanie się o zniszczeniu miasta na vegecie na chacie (siema kuro) to wolę zyskać tu oficjalne zgody lub nie zgody od większości mg.
No wiec tak.
przemiana na final form często wiązała się z dużą siłą rażenia wybuchu mocy dookoła i niszczeniem wszystkich obiektów, a jako że moja postać jest w akademii na Vegecie to pytanie jest:
"Czy mogę zniszczyć akademię w wyniku wybuchu mocy przy przejściu na Final Form?" Będzie się to wiązało tylko tym że mg którzy prowadza komuś wątek w akademii będą miały dodatkowe atrakcje, a dodatko na pewien czas będzie dopisek "zniszczone" bo to normalne że akademie kiedyś się odbuduje.
Widze tutaj plusy dla siebie (fajna akcja, plus miły dodatek do final form) , oraz dla innych (dodatkowe atrakcje jak akademia zacznie się walić na ich oczach.
Dodajmy trochę zniszczen do tego pięknego, niczym nie zmąconego pbfa!
No to czekam na odp.
- Soma
- Liczba postów : 265
Data rejestracji : 26/03/2014
Identification Number
HP:
(0/0)
KI:
(0/0)
Re: Pole rażenia - eksplozja - Final Form
Nie Sty 22, 2017 11:07 pm
Nie jestem Mg, ale juzna sb wspomniałem o tym, ze jednak zniszczenie akademii równałoby się problemom zwiazanym z fabułami innych, głównie poczatkujacych graczy i zapewne MG nie przychylą się do tego. Myślę jednak, ze spokojnie mógłbyś zniszczyć coś innego, jako przykład podałem Port na Vegecie, który i tak by wpłynął na rozgrywkę, bo do momentu odbudowania nie byłoby możliwości opuszczenia planety, albo właśnie przeciwnie, ruch przestałby byc kontrolowany, co by pewnie stworzayło jakeiś ciekawe opcje fabularne.
- AlEsper Mod
- Liczba postów : 1541
Data rejestracji : 28/05/2012
Identification Number
HP:
(2250/2250)
KI:
(0/0)
Nie Sty 22, 2017 11:10 pm
Możesz wysadzić port
- Vvien
- Liczba postów : 1307
Data rejestracji : 05/02/2016
Identification Number
HP:
(1510/1510)
KI:
(0/0)
Nie Sty 22, 2017 11:12 pm
Pozostaje to w decyzji administracji, nie ukrywam, że jeśli to będzie zrobione rozważnie i rozpatrzy się obecny stan fabuł wszystkich graczy w pobliżu, można to zaimplementować.
Cóż, po chacie większość jest za zniszczeniem jakiejś "bardziej znaczącej fabularnie", ale mniej znaczącej dla graczy lokacji, jak Port. Nie ukrywam, Port kosmiczny jest o wiele cenniejszy od akademii, więc to nawet powinieneś przytaknąć na to Xanas, bo rozróba może być większa.
Cóż, po chacie większość jest za zniszczeniem jakiejś "bardziej znaczącej fabularnie", ale mniej znaczącej dla graczy lokacji, jak Port. Nie ukrywam, Port kosmiczny jest o wiele cenniejszy od akademii, więc to nawet powinieneś przytaknąć na to Xanas, bo rozróba może być większa.
- Xanas
Identification Number
HP:
(1127/1500)
KI:
(0/0)
Nie Sty 22, 2017 11:13 pm
ja się pytam konkretnie o Akademię. Nie będę specjalnie leciał do portu szczególnie że nie mam potrzeby tam teraz lecieć. Jestem w akademii i w akademii bedzie przeprowadzona ewolucja bo tak się złożyło. Tylko od mgg zależy czy ta transformacja ma poruszyć 2 kamyczki na przód i będzie najsłabszą widowiskowo ewolucja czy najlepszą która da innym graczom dodatkowe fajerwerki.
- Kurisu
- Liczba postów : 143
Data rejestracji : 04/12/2016
Identification Number
HP:
(800/800)
KI:
(0/0)
Pon Sty 23, 2017 5:25 pm
Nie jestem MG, ale wyrażę swoje zdanie, że jestem na NIE. Zniszczenie akademii równałoby się ze zniszczeniem moich planów, do których aktualnie zmierzam (wykonywanie misji, trenowanie oraz mój wątek fabularny). Za wysadzaniem portu również jestem na nie, ponieważ to kolejna rzecz, do której dążę, ponieważ za pewien czas mam zamiar opuścić tę planetę na pewien czas, jeżeli port będzie zniszczony będzie to blokować moją możliwość odlotu, co zatrzyma moją fabułę. Wysadź sobie coś innego.
- GośćGość
Pon Sty 23, 2017 7:41 pm
Mogę Cię do tego portu wykopać.
- Xanas
Identification Number
HP:
(1127/1500)
KI:
(0/0)
Pon Sty 23, 2017 10:34 pm
Okej skoro June uważa że nie będzie komplikacji i moze mnie magicznie przenieść do portu nie niszczac naszej fabuły to może być port.
- Vita OraAdmin
- Liczba postów : 806
Data rejestracji : 23/07/2013
Identification Number
HP:
(500/500)
KI:
(0/0)
Wto Sty 24, 2017 10:27 am
Wysadź Rajską Salę
Pozwolenia na tym forum: