Dragon Ball New Generation Reborn
Dragon Ball New Generation Reborn

Go down
Hikaru
Hikaru
Liczba postów : 899
Data rejestracji : 28/05/2012

Identification Number
HP:
EQ Hika 9tkhzk0/0EQ Hika R0te38  (0/0)
KI:
EQ Hika Left_bar_bleue0/0EQ Hika Empty_bar_bleue  (0/0)

EQ Hika Empty EQ Hika

Sob Wrz 08, 2012 8:27 pm
Przedmioty mechaniczne:
~ Dragon scouter z błękitnym szkłem [scouter z aplikacją do szukania Smoczych Kul skonsturowany pomiędzy erami na Konack na podstawie scouterów znalezionych w przenośnym domu Chowa się w pach bach.]
~ mistyczny strój. [pierwszy otrzymany po przemianie w misticzną formę, pomiędzy erami zostałem wyposażony w kilkanaście nowych strojów dzięki Kaioshinom. ]
[Obrona: 500dmg 50% 250dmg, 25% 125 dmg
HP: 8000]
~ kilka zbroi v siedem [z czasów ucieczki z Vegety z młodości. Znalezione w przenośnym domku-obecnie znajdują się w stazie dzięki czemu nie stażeją się]
[Obrona: 100 dmg, 50%-50 dmg, 25%-25 dmg
HP: 3000]
~ pięć kryształów antymajinowych [pokeballi/majinballi - otrzymanych chyba w tej erze u Kamiego, pozwalają na zapieczętowanie majina w krysztale, ale nie na każdego działa Link - https://dbng.forumpl.net/t198p75-teren-przed-palacem]

Przedmioty Fabularne:

~ Szamszir [wyczarowany przez Kaio w czasach po wygranej walce z Złotym Robalem w poprzedniej erze, którym grał Matej. Poniosłem śmierć zabierając robala ze sobą. Trafiłem do Kaio i w czasie treningu wyczarował oręż. Magiczny, nie daje bonusów w walce, ale tylko ja mogę go trzymać. Nikt inny nie jest w stanie go podnieść. Poza tym jest niezniszczalny i może ciąć skórę sayan. To znaczy nikt jeszcze nie zdołał go zniszczyć. ]

~ statek kosmiczny w kształcie pocisku. [zdobyty w czasie ucieczki ponad trzy wieki temu z Vegety wraz z przenośnym domem  i innymi rzeczami. Był to prototyp nowoczesnego statku, dużo szybszego niż klasyczne statki małp kuliste. Całkowicie odnowiony pomiędzy erami po kraksie na planecie Yardat. Znajduje się w nim mała komora z bactą do regeneracji oraz małe-przenośne laboratorium/maszyna do produkcji nanobotów. W tym także jest czytnik, który umożliwia zeskanowanie danej substancji i pokazanie jej składu, można zaprogramować nanoboty by ją produkowały lub jej przeciwdziałały. Czy się uda określa mg. Miejsca w statku jest na pięć osób. Chowa się także w pach bach.  ]

~ Medpistol [jest to urządzenie skonstruowane przeze mnie pomiędzy erami, służy do iniekcji wytworzonego środka pod skórę. Taki środek posiadać może właściwości lecznicze, paraliżujące, detoksykujące, jednak by zadziałały potrzeba sporo czasu na to. Nie da się tego użyć w czasie walki. Chowa się w pach bach]

~ Domek przenośny z zestawu dla grup sayan podróżujących po innych planetach. [kolejna rzecz z poprzedniej ery zdobyta podczas ucieczki z Vegety. Pokoje dla sześciu osób, plus mała kuchnia i łazienka. W szafach znajdują się kombinezony i zbroję podobne do tych Mleckora/ Kuririna z czasów Namek oraz parę innych. Dodatkowo znajduje się małe pomieszczenie, które pomiędzy erami poszerzyłem technologią przesunięcia fazy, a także magią-tu pomogli mi dwa kaioshini- do kilkudziesięciu metrów kwadratowych. Znajduje się tam laboratorium, w którym można zbadać dużo więcej i szybciej niż w wersji mobilnej na statku. Tylko ja mam tam możliwość wejścia. Mnóstwo sprzętu badawczego, a także sporo do produkcji, a także odnowy urządzeń i maszyn. Dom chowa się w pach bach.]
Powrót do góry
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: